Десята перемога криворізького баскетбольнго клубу «Кривий Ріг КНУ-КДПУ»

СПОРТ
12.12.18 - 15:28

З миколаївським «Ніко-Баскетом» чергові матчі першого етапу Чемпіонату Вищої ліги першої групи зіграв баскетбольний клуб «Кривий Ріг КНУ-КДПУ».

Колектив з Миколаєва - суперник непростий, та все ж шанси гостей на успіх різко зменшились. Причина цьому – влучна гра з-за периметру та вдала гра в обороні гравців «Кривого Рогу», які змушували суперника часто втрачати м’яч. Не пішла на користь підопічним Валентина Берестнєва і велика перерва. Хоча «Кривий Ріг КНУ – КДПУ» і програв третій відрізок, в підсумку одержав доволі впевнену перемогу з рахунком 109:90. Найбільше очок набрав легкий форвард криворізької команди Владислав Унгурян – 26 очок.

 

Другий матч туру між «Кривим Рогом» – та «Ніко-Баскетом» відбувся наступного дня. Криворіжцям не вдалось повторити хід гри попереднього поєдинку. В цей день миколаївці в обороні виглядали більш організовано. Наші баскетболісти здобули важку перемогу з мінімальним рахунком 80:76. Найрезультативнішим гравцем став захисник «Ніко-Баскета» Марк Боднар, на його рахунку 21 очко.

 

Після вдалих матчів «Кривий Ріг КНУ-КДПУ» закріпився на другій сходинці чемпіонату з десятьма перемогами у 14-ти матчах. Наступні матчі криворіжці проведуть на рідному паркеті через тиждень, 22-го та 23-го грудня проти команди з Кропивницького «Золотий Вік».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: